Despre

Pasiunea pentru fotografie a inceput cu mult timp in urma. Era prin anul 1984, nimeni nu se gandea la digital pe atunci, dar cu siguranta toti se gandeau la fotografie cu mult respect iar cele 36 de cadre erau folosite cu economie in incercarea de a surprinde cat mai mult din magia clipei de lumina.
Era filmului color si A/N era in plina desfasurare si cum pasiunea mea a debutat in clasa a 9 a cadoul de absolvire a primei trepte de liceu a fost un Zenit SLR pe film. Practic asa a inceput ucenicia in fotografie.
Incet, incet rolele de film se adunau si cu ele pasiunea pentru fotografie crestea, practic acaparand totul.
Ani au trecut aducand cu ei schimbari majore inclusiv era digitala care incet, incet a inlocuit uneori fara nicio jena epoca filmului.
Am inceput cu un Canon a80 de 4MP pe care l-am achizitionat cu mare greutate prin anul 2004 si care pentru vremea lui era foarte performant.
Debutul in era DSLR l-am facut printr-un Nikon D70, a fost dragoste la prima vedere si unul din cele mai bune body digital pe care le-am avut. Apoi au urmat Nikon D200, Fuji S2 Pro, Fuji S5 Pro cu obiective din cele mai performante: Nikkor 17-55/2.8, Nikkor 80-200/2.8, Nikkor 50/1.4……
A venit ziua in care mi-a venit o idee si am vandut tot si am trecut la sistemul Pentax care desi dupa ce am fost invatat cu focusul rapid de la Nikon a fost o grea incercare care odata trecuta mi-a adus mari satisfactii mai ales prin naturaletea culorilor direct din JPEG care te scutesc de multe ore de chin in fata calculatorului. Pe langa astea bijuteriile de obiective LIMITED intregesc si ele calitatea rezultata.
Acest nou site este practic o incununare a unui efort de peste 6 ani in care am schimbat multe template-uri tot timpul cautand sa gasesc o formula cat mai practica de transmitere a informatiilor catre voi cei care zi de zi ati accesat paginile site-ului si ale blog-ului.
Pana in prezent pe blog am inregistrat peste 160.000 de vizite, care m-au determinat sa merg mai departe.

Voua celor care ati citit textele scrise de mine si ati vizionat de-a lungul anilor fotografiile Va multumesc si va asigur ca voi incerca sa nu va dezamagesc !

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Copyright © 2022 Andrei Dudescu