In cautarea clipei de lumina

Tags

Motto:

  “Crede in ceea ce simti    

   Simte ceea ce vrei,    

    Doreste-ti    

    Lucruri imposibile    

    Lupta    

    Pt a iesi invingator    

    Invinge    

    Pt a-i demonstra vietii    

    Ca esti mai presus uneori…”

Lumea este dornica de frumos, lumea este dornica de munte, lumea este dornica de fotografie.

Nici nu mi-am inchipuit cand am anuntat acest al treilea seminar de fotografie ca in numai cateva ore se vor ocupa toate cele 10 locuri pe care le-am prevazut pentru aceasta tura fotografica.

Cand am pregatit tura nimic nu prevestea gerul care urma sa ne tina partea in ziua seminarului de fotografie din Ciucas. Dar acum nu pot sa dau inapoi dupa doua saptamani de pregatire a materialului documentar, a traseului si de inscriere a participantilor, de asteptare….

Ziua mult asteptata vine mai repede decat m-as fi gandit si iata-ma pregatind ceaiul care avea sa ma incalzeasca pe tot parcursul zilei, aparatura necesara cursantilor si dupa toate aparentele rucsacul va fi destul de greu pentru am de carat doua corpuri DSLR. Unul al meu pe care am luat un fisheye si un OLYMPUS E3 cu un ob 140-600mm pe care l-am primit spre testare si pentru care multumesc pe aceasta cale OLYMPUS Romania si F64 pentru ajutorul acordat.

Cobor la masina cu tot harnasamantul si motorul porneste la prima cheie desi era destul de ger si aveam oarece emotii. Dupa ce ne incalzim un pic si eu si masina plecam la drum.

Se pare ca semne de lumina buna avem.

Am plecat mai devreme pentru ca imi place sa ma mai opresc daca vad ceva lumina si peisaje care ma indeamna la fotografie. Soseaua este un pic pudrata la iesirea din Ploiesti ca urmare a proaspetei ninsori de asta noapte, dar pe masura ce ma apropii de destinatia finala devine curata ba chiar uscata pe serpentine spre Cheia.

Pe negandite ajung la intersectia DN1a cu drumul ce urca la Muntele Rosu locul de intalnire. Ajung primul cum imi place mie si in liniste ma echipez de urcare si pun in ordine tot echipamentul de munte, echipamentul foto si fisele participantilor.

Ca sa ma incalzesc si pentru a intra in atmosfera dau o raita pana mai sus sa vad cum se urca si care este starea zapezii.

Se pare ca vom avea ce sa fotografiem….

Nici nu apuc sa ma intorc la masina si apare prima parte a trupei venita de Sacele in frunte cu Gabriel. Ne salutam cu baietii si le dau foile cu temele practice pe care le-au de facut azi la seminar si cu totii se uita cu atentie la cat au de munca. :))

Trupa de la Bucuresti ne suna ca a venit cu microbuzul pentru ca au lasat masina pe la Ploiesti din cauza de sosea plina de zapada. Dupa ceva negocieri cu soferul ii aduce si pe ei pana la locul de intalnire normal el avand traseu doar pana in Cheia.

A fost o zi minunata plina de ger, dar prietenia, voiosia si dorinta de a invata ne-au facut sa trecem peste ele si sa parcurgem traseul, sa ne inghete degetele pe declansator, sa ne miscam in pas de melc prin zapada prospat cazut, sa ne facem noi prieteni, sa …. 

 

Si cum timpul trece ca gandul deja suntem cu gandul la o noua excursie in care sa parcurgem noi trasee, noi carari in CAUTAREA CLIPEI DE LUMINA.

Citeste tot articolul aici :  http://www.carpati.org/jurnal/magia_clipei_de_lumina_-_tura_fotografica_in_masivul_ciucas/1793/

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Leave a Reply

Spam Protection by WP-SpamFree

Copyright © 2021 Andrei Dudescu